Het verhaal

Ik houd van hout! Hout is een prachtig product met vaak bijzonder veel schoonheid in zich, een kunstwerk op zich. Ik wil graag dit mooie hout gebruiken in en voor meubels die uw leven makkelijker en mooier maken, meubels waar u elke keer dat u ze ziet weer van geniet. Ik combineer graag met staal voor een robuuste uitstraling, maar alles is mogelijk en ik ben altijd op zoek naar nieuwe creatieve ideeën.

Naast het maken van meubilair kan ik u ook helpen met bijvoorbeeld mooie wand of gevelbekleding, inbouwmeubels en verschillende andere klussen. Ook met veranda’s, houten schuren en hekken help ik u graag!

Ik ben Hout van Elkaar begonnen na verschillende ander paden te hebben geprobeerd. Ik heb een tijd gestudeerd aan de technische universiteit Delft. Dit bleef voor mij te theoretisch, maar het technische inzicht wat ik daar heb opgedaan komt uiteraard goed van pas! Daarna heb ik een aantal jaren gewerkt als allround klusser, wederom een zeer leerzame en waardevolle tijd. Nu is het tijd om mij meer en meer bezig te gaan houden met een van mijn grootste passies: mooie, unieke en artistieke producten maken van voornamelijk hout.

Ik denk in oplossingen en houd van mooie en goede producten. Kijk gerust rond op de site. Als ik kan meedenken of als je een van mijn producten interessant vindt, laat het gerust weten!

Arjen

IMG_20190730_180044

Arjen Folkersma | houtbewerker

Heb je een vraag, of wil je vrijblijvend overleggen over jouw wensen?